Social

Caută să angajeze mai multe infirmiere

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a patru funcții contractuale de execuție, vacante, de infirmieră.

 

Un post de infirmieră cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână este pentru Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni” – Centrul de recuperare şi reabilitare, alte două posturi de infirmieră sunt la Complexul de îngrijire și asistență Suseni – Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Suseni, iar un alt post este la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Târgu Cărbuneşti.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să fie absolvent(ă) de studii gimnaziale și să aibă vechime în muncă de minimum 3 ani.

Data de 24 februarie 2023 este data limită pentru depunerea dosarelor, iar proba scrisă va avea loc pe 7 martie 2023, urmată de proba de interviu, pe data de 10 martie.

Vizualizări: 2,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: