antiVirale

Actor: “Eram un mort bogat acum”

Radu Pietreanu, cunoscutul Costel din grupul umoristic Vacanța Mare, a vorbit într-un podcast despre cum și-a cheltuit toată averea pentru a trata o gravă problemă de sănătate.

Născut la Târgu Cărbunești, în județul Gorj, acesta a devenit celebru cu grupul Vacanța Mare, primele spectacole fiind la Craiova.

Pentru fanii nostalgici, faimoasele personaje din Vacanța Mare erau Crapul şi Menumorut, escrocii care se ocupau cu lucruri “necurate” mai ales prin Germania, Garcea, genialul polițist, sau Leana și Costel, cuplu de țărani din satul oltenesc Sadova.

Primul spectacol Vacanţa Mare a fost susținut în anul 1988, într-o remorcă de tractor.

Radu Pietreanu a mărturisit că și-a dat toată averea pe medicamente pentru a se trata de o boală gravă. Acesta a povestit că și-a vândut inclusiv casa din București pentru a-și salva viața. Acesta a spus că dacă ar fi păstrat banii și i-ar fi investit în ceva “eram un mort bogat acum”.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?" Vin, dacă nu, nu caut eu. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, a declarat acesta în cadrul unui podcast, la Micutzu.

Actorul s-a născut pe data de 27 ianuarie 1964 și până la vârsta de 58 de ani se poate mândri cu o carieră impresionantă, fiind un celebru scenarist și actor român. 

 

Vizualizări: 1,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: