Eveniment

Băiat agresat sexual în baia unei săli de jocuri

Un băiat de 17 ani a fost constrâns de un individ de 27 de ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu. Fapta s-a petrecut în septembrie anul trecut, dar agresorul a fost reținut acum două zile și dus în arestul IPJ Gorj. Dovada a fost produsă chiar de agresor, care a înregistrat totul și a distribuit filmarea.

Bărbatul de 27 de ani este bănuit de viol și pornografie infantilă, cercetările fiind desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

“Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor de 17 ani să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu. Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane”, transmite IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: