Social

Bătrâna dispărută din Fărcășești, de negăsit. Update: Unde a fost găsită!

Actualizare, ora 12:05:  Bătrâna  a fost găsită în urma cu putin timp, de polițiști, pe raza localității Timișeni, nefiind victima vreunei infracțiuni. La fața locului a fost solicitată o ambulanță pentru investigații medicale.

 

Știrea inițială: O bătrână din comuna Fărcășești, este căutată, de trei zile, cu o dronă și câini de urmă, după ce familia a dat-o dispărută. 

În zilele de 3 și 4 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au efectuat căutări în zona împădurită a satelor Timișeni, Roșia Jiu, Rogojelu și cătun Boncea, pe drumurile adiacente, în zona gropii de cenușă aparținând Termocentralei Rovinari, la punctele de acces în unitățile miniere, pe raza orașului Rovinari, la unitățile medicale și în stațiile de transport în comun, dar, în urma activităților desfășurate, femeia nu a fost identificată.

La activitățile de căutare organizate în cele două zile, au participat peste 50 de polițiști, din care un conductor câine, cu câinele de urmă, 10 jandarmi din cadrul IJJ Gorj, patru pompieri din cadrul ISU Gorj și cinci lucrători din cadrul Salvamont Gorj ce aveau în dotare o dronă și un voluntar cu un ATV.

Catalina Elena, de 76 de ani, din comuna Fărcășești, a fost dată dispărută de familie la data de 3 martie.

Polițiștii, alături de reprezentanți ai celorlalte instituții care oferă sprijin, vor continua căutările pentru identificarea femeii dispărute.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: