Politică

Bătăie de joc pe bani publici! Declarațiile de avere ale aleșilor din Turceni nu mai sunt postate pe site din anul 2021!

Deși au obligația să-și publice anual declarațiile de avere și interese, angajații din primăriile din Gorj uită de multe ori să facă acest lucru. Este și cazul Primăriei Turceni, acolo unde, atenție, din anul 2021, niciunul dintre aleșii locali nu s-a mai sinchisit să-și expună veniturile, lucru care ar putea face obiectul unor cercetări din partea Agenției Naționale de Integritate.

Și cel mai cu moț este primarul Cioc Petrică Cristinel, care a ”moștenit” această funcție după ce mai mulți primari au demisionat din funcție. Cioc nu s-a grăbit nici el să se conformeze legilor în vigoare și are pe site o declarație din anul 2021, acolo unde se văd și sumele de bani pe care le încasa de la firma Ydail, societate controlată de Ion Iordache.

Aproape 700 de milioane de lei vechi încasa în anul 2021 viceprimarul cu atribuții de primar, Cristinel Petrică Cioc de la firma Ydail. 

Situația nu stă mai bine nici dacă verifici rapoartele de activitate ale primarilor care s-au perindat la conducerea administrației locale. Ultimul raport de acest gen postat pe site-ul Primăriei Turceni datează din anul 2016!!! Acest lucru contravine Legii nr. 215/2001, dar și Legii nr. 544/2001.

Vizualizări: 1,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: