antiVirale

Iris, spectacol în apropiere de Târgu Jiu

Va fi un weekend incendiar în Gorj. Sâmbătă și duminică, pe Aerodromul Stănești, are loc un campionat internațional de parașutism la care vor participa sportivi din Republica Moldova, Serbia, Bosnia, Ungaria și, bineînțeles, România.

“Serile vor fi încălzite de DJ Set și Ansamblul „Doina Gorjului” până la momentul în care formația IRIS va electriza atmosfera.

Pentru cei mici va fi amenajat un parc de distracții, iar pentru cei mari o zonă de agrement și alimentație publică, așa că… nu ezitați să veniți cu întreaga familie! Noi vă așteptăm cu drag!”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Amatorii de off road au parte de distrație la Runcu. “Vă mai propun o variantă de distracție la maxim: în perioada 16 – 19 iunie 2022 se desfășoară Campionatul Național de Off Road - X3M Runcu Challenge 2022! Vineri și sâmbătă se dă startul, începând cu ora 10.00, de la Salvamont Runcu, iar duminică, începând cu ora 9.00, TRIAL în Valea Susenilor. Adi Câmpeanu e pregătit și vă așteaptă, în calitate de gazdă bună, ca întotdeauna, cu surprize, grătare, băuturi și multă voie bună”, a mai comunicat Popescu.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: