Ultima oră

Baschetul deschide balul din weekend, azi la ora 18.00, cu U BT Cluj

Campioanele României la baschet masculin, U BT Cluj Napoca, și handbal feminin, CSM București, vin în acest weekend la Târgu Jiu. Prima confruntare va fi cea din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, dintre CSM Târgu Jiu și U BT Cluj Napoca. Meciul este programat azi de la ora 18.00. 

Suporterii din Târgu Jiu vor avea parte la finalul acestui an de un spectacol baschetbalistic de excepție. Sala Sporturilor va fi gazda duelului dintre CSM Târgu Jiu și campioana României, U BT Cluj Napoca, meci care contează pentru runda cu numărul 15 din Liga Națională.

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu se așteaptă la o susținere masivă din partea suporterilor gorjeni la această partidă extrem de grea. Ardelenii sunt neînvinși în actuala ediție de campionat, cu 12 victorii din tot atâtea meciuri disputate și sunt liderii Grupei A. Gruparea gorjeană are 5 victorii și 6 înfrângeri. Oaspeții pornesc cu prima șansă în această confruntare, dar baschetbaliștii pregătiți de Kresimir Basic sunt hotărâți să le facă viața grea ardelenilor. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Este foarte bine din punct de vedere al spectacolului sportiv că primim vizita campioanei. În ceea ce ne privește, trebuie să ne facem jocul nostru specific, să intrăm tare în meci. Este evident că Universitatea Cluj este favorită, însă vom intra pe parchet ca să ne măsurăm forțele. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel baschetbalistic al nostru.
Play-off-ul este un obiectiv ce poate fi atins. Trebuie săfacem tranziția de la antrenament către teren. Cunoaștem calitatea jucătorilor de la Cluj, rosteruladânc pe care îl au, însă, până la urmă, trebuie sămuncim, pentru că baschetul este un joc de cinci la cinci. Nu avem probleme majore cu accidentările, dar, așa cum spun de fiecare dată, jucători apți trebuie săintre pe teren și să înțeleagă faptul că trebuie să deamaximum”.

Antrenorul Kresimir Basic consideră că accederea]n play-off este un obiectiv care poate fi îndeplinit. ”Play-off-ul este un obiectiv ce poate fi atins. Suntem la mâna noastră, dar pentru asta trebuie să luptăm și să oferim ceea ce avem mai bun meci de meci”, a mai spus Kresimir Basic.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: