Social

Licitație pentru reabilitarea Casei Tineretului 

Compania Națională de Investiții (CNI ) a inițiat o procedură în vederea atribuirii contractului privind reabilitarea și modernizarea clădirii în care a funcționat Casa Tineretului din Târgu Jiu. Lucrările se ridică la circa 18 milioane de lei, contractul fiind pentru proiectare și execuție. 

Clădirea, situată pe strada Nicolae Titulescu, se află de ani buni într-o stare avansată de degradare, datorată inclusiv exploatării necorespunzătoare în timp. Autoritățile județene au predat amplasamentul către CNI și vor ca prin realizarea acestei investiții să fie asigurate condiții optime pentru desfășurarea activității Școlii Populare de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, dar și să asigure un spațiu adecvat pentru desfășurarea de activități culturale diverse, precum spectacole, concerte, expoziții.

Ofertele care vor fi depuse pentru proiectare și execuția lucrărilor la fosta Casă a Tineretului vor fi deschise, pe platforma națională de achiziții, în 20 februarie, aceasta fiind și data limită pentru depunerea ofertelor de către cei interesați. 

 

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: