Social

Se caută îngrijitor pentru un liceu din Târgu Jiu

Un colegiu din Târgu Jiu caută să angajeze îngrijitor cu studii medii pentru care nu se impun condiții de vechime în muncă. 

Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studiile medii și abilități de comunicare și relaționare. Postul nu necesită vechime în muncă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 1 februarie iar proba scrisă va avea loc la data de 13 februarie. La cest concurs există și probă practică, programată pe data de 16 februarie, la aceeași dată cu proba de interviu.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și la sediul instituției angajatoare: Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Târgu Jiu, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 25, județul Gorj, telefon: 0253/214.867.

Vizualizări: 1,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: