Politică

Au plecat în concediu și au dat cu cheia pe primărie

Primarul din Țicleni, județul Gorj, a plecat în concediu și ar fi trebuit să își delege atribuțiile către viceprimar. Surpriză, însă, cei doi au decis să își facă împreună concediul, că doar nu se mută primăria până când se întorc ei de din Deltă.

Reglementările în vigoare arată că primarul și viceprimarul nu își pot face concediul în același timp. “Preşedintele şi vicepreşedinţii aceluiaşi consiliu judeţean, primarul general şi viceprimarii municipiului Bucureşti, primarul şi viceprimarul, respectiv viceprimarii aceleiaşi unităţi administrativ-teritoriale, nu pot efectua concediul de odihnă anual simultan”, se arată în articolul 5 din OUG 80/2003.

Potrivit Codului Administrativ, primarii au dreptul la 25 zile de concediu de odihnă, perioadă în care atribuțiile acestuia sunt delegate viceprimarului.

Să sperăm că nu va fi vreo situație de urgență la Țicleni în aceste zile, că altfel nu cred că va observa cineva că localitatea a rămas și fără primar, și fără viceprimar. Asta din cauză de inactivitate și de somn. Rog țiclenarii să le ureze fir întins, iar, pentru a respecta tradiția, să se întoarcă din Deltă cu mult somn și sătui de somn!

Vizualizări: 8,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: