Politică

Purtătorul de cuvânt al AUR ar fi fost prins cu un plic de cannabis, în Parlamentul României

Situație incredibilă în România. Vineri, o persoană a fost prinsă la intrarea în Parlament cu un pliculeț în care s-ar fi aflat cannabis. Surse din presa națională spun că bărbatul ar fi membru AUR.

Cei de la SPP au fost cei care au observat, la controlul de securitate, un "obiect dreptunghiular, suspect", anunță Antena 3. Aceștia au chemat poliția pentru a-l percheziționa pe bărbat.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului s-a găsit un pliculeț ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis, în cantitate de aproximativ două grame. 

Bărbatul a fost condus la secția de poliție. Dosarul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Persoana nu a fost pusă sub acuzare încă, deoarece se așteaptă rezultatele testelor de laborator asupra masei vegetale confiscate.

Deocamdată, niciunul dintre liderii partidului AUR nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere.

 

ACTUALIZARE: Cel care ar fi fost prins cu plicul în care se presupune că este cannabis, ar fi chiar purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu (foto).

Vizualizări: 1,862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: