Social

Strigătul tinerilor crescuți la orfelinat a fost auzit. Trupul Claudiei Oncica, adus în țară!

Gest emoționant al lui Remus Săpun, administratorul firmei Rem Funerare, care a intervenit pentru a repatria trupul neînsuflețit al Claudiei Oncica. Acesta a fost sensibilizat de apelurile făcute de tinerii din Târgu Jiu crescuți la orfelinat, ca și Claudia. Aceștia au strâns o mică parte din suma necesară repatrierii trupului.

"Astăzi s-au finalizat actele pentru repatrierea Claudiei Oncica. Sperăm ca cel târziu miercuri mașina să plece din Spania spre România! O să revin cu mai multe detalii privind înmormântarea și priveghiul zilele următoare!", a transmis Rem Funerare pe pagina de socializare.

De reținut că informațiile transmise presei pe diverse surse, cum că femeia ar fi fost omorâtă de un cetățean albanez, s-au dovedit a fi doar intoxicații. Onci, așa cum i se spunea, a suferit un accident vascular. Ea se afla de câțiva ani la muncă în sudul Spaniei, mai exact, în Sevilla.

Claudia Oncica a fost părăsită de părinți încă de mică și a crescut în casa de copii de la Târgu-Jiu. Atunci când a împlinit vârsta de 18 ani a ieșit din sistemul de protecție și locuia alături de colegii ei într-un internat școlar din municipiu. Era cunoscută în Târgu Jiu, pentru că era o fată muncitoare, făcea curățenie în case sau mai muncea cu ziua la diferite firme. Din păcate, a trăit doar 42 de ani, viața grea punându-și amprenta pe sănătatea ei.

Vizualizări: 6,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: