Ultima oră

Au încheiat sezonul între cele mai bune 4 echipe din România

O nouă performanță pentru grupa de baschet junioare U 14 a CSM Târgu Jiu care s-a clasat pe locul 4 la Turneul Final al Campionatului Național.

Calificată între primele opt echipe din România la grupa de vârstă de 14 ani, echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Campionatul Național pe locul 4. Micuțele baschetbaliste pregătite de profesorul Laurențiu Răuț și-au atins astfel obiectivul de a terminat sezonul în primele patru echipe din țară.

Calificată la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din ţară la această categorie de vârstă, echipa de baschet feminin pregătită de Laurenţiu Răuţ, a reușit să încheie campionatul în primele patru echipe reușind astfel și o nouă performanță. Sezonul trecut, aceleași jucătoare au terminat campionatul pe un onorabil loc 5 la nivel național la categoria de vârstă U13.

Chiar dacă au pierdut lupta pentru medaliile de bronz, în fața echipei Dan Dacian București, scor 28-36, antrenorul și-a felicitat jucătoarele pentru performanța obținută și le-a mulțumit părinților pentru susținere: ”Suntem bucuroși că ne-am atins obiectivul propus, acela de a termina în primele patru echipe din țară. Vreau să felicit fetele pentru tot ce au realizat în acest sezon”. Iulia Rădulea, extrema CSM Târgu Jiu, a fost printre cele mai bune jucătoare de la Turneul Final, fiind inclusă în Best 5-ul turneului.

 

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

CLASAMENT FINAL U14 FEMININ

 

1. Rookies Oradea

2. CSS Alexandria

3. Dan Dacian București

4. CSM Târgu Jiu

5. Smart Basketball Team Cluj-Napoca

6. Olimpia București

7. Sepsi Sfântu Gheorghe

8. CSS Sibiu

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: