Ultima oră

Junioarele U 14 de la CSM Târgu Jiu, în lupta pentru medalii

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele Turneului Final și vor lupta pentru o medalie la faza finală a Campionatului Național.

Grupa de junioare U14 a CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit deja obiectivul de a termina competiția din acest sezon între primele 4 echipe din țară la această grupă de vârstă. 

Formația pregătită de antrenorul Laurențiu Răuț va intra acum în lupta pentru medalii în faza finală a competiției.

După victoria din debutul turneului de la Alexandria, contra echipei CS Olimpia București, scor 58-48, gorjencele au înregistrat a doua victorie consecutivă la Turneul Final. Junioarele antrenate de Laurențiu Răuț au trecut de o manieră categorică de echipa din Sibiu, scor 78-20, la capătul unui meci pe care l-au controlat fără probleme.

La Turneul Final de la Alexandria, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2A, alături de CS Olimpia București, CSS Sibiu și ACS Dan Dacian București. În Grupa 1A au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, gazda turneului, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca. 

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: