Social

UCB Târgu Jiu și-a prezentat oferta educațională

Liceenii din județul Gorj au avut ocazia de a afla informații utile despre Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Cadrele didactice ale instituției de învățământ superior au ajuns în câteva licee din județ și au încercat, prin exemple concrete, să-i determine pe viitorii studenți să opteze pentru o facultate „de acasă”.

 

 

Tinerii, aflăți încă pe băncile liceelor, au fost informați despre programele educaționale care sunt disponibile în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, dar și despre numeroase facilități pe care le oferă statutul de student al UCB.

„Liceenii din 6 unități de învățământ din Gorj au avut oportunitatea de a afla detalii despre programele noastre de studii, precum și despre facilitățile oferite viitorilor studenți (burse, Erasmus+, activități extracurriculare, practică, etc.). De asemenea, tinerii au avut ocazia de a vedea imagini din universitate în format 360 de grade prin ochelari VR, iar reprezentanții Ligii Studenților i-au informat despre viața de student la UCB și despre activitățile de voluntariat pe care LSUCB le desfășoară.  Vizita de informare a vizat:  Liceul Teoretic Novaci, Liceul Tehnologic Baia de Fier, Liceul Tehnologic Motru, Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, Liceul „Gheorghe Tătărăscu” din Rovinari, Liceul Tehnologic Turceni”, au transmis reprezentanții UCB Târgu Jiu.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: