Ultima oră

A sfârșit înecat după ce a alunecat de pe un podeț

Un bărbat din Argeș a fost găsit mort în apele unui baraj, la 44 de zile de la dispariție, acesta decedând înecat, după ce a alunecat de pe un podeț.

Un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeş, dat dispărut încă din luna ianuarie, a fost găsit înecat în apele pârâului Valea Iaşiului. Trupul acestuia a fost găsit, duminică, plutind pe apele barajului Zigoneni, din judeţul Argeş. Bărbatul fusese dat dispărut în data de 20 ianuarie, după ce a fost luat de viituri în timp ce încerca să traverse pârâul Valea Iaşiului, peste o punte improvizată. După acel eveniment a fost căutat zile la rând dar fără niciun rezultat.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a transmis duminică faptul că a fost sesizat că trupul unui om pluteşte aproape de mal, pe apele barajului Zigoneni. Pompierii care au intervenit şi au adus la mal cadavrul au constatat că decesul a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a confirmat, printr-un comunicat, că este vorba despre bărbatul de 49 de ani care a dispărut în data de 20 ianuarie. “De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: