Social

Au făcut mititei la grătar, în sala de clasă

Mai mulți elevi ai unui liceu din Ploiești au făcut mici la grătar și au fumat în clasă, iar unul dintre ei a încercat chiar să dea foc părului unei colege. Apoi au difuzat singuri imaginile care îi incriminează, riscând în acest moment exmatricularea.  

Elevii de clasa a XII-a s-au filmat nonșalanți în timp ce au încins un grătar cu mici și fumau în clasă, după care au făcut singuri publice imaginile, scrie Obsevatorul Prahovean.

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic ”Lazăr Edeleanu” din Ploiești.  Unul dintre tinerii teribiliști a acceptat fără probleme să fie filmat în timp ce încerca să dea foc părului unei colege, prin aprinderea cu o brichetă a unui spray inflamabil.

Ulterior, același elev care voia să-și incendieze colega se urcă cu picioarele pe catedră, iar o altă colegă îi aprinde țigara.

 
Ruxandra Ionescu, directorul liceului, s-a arătat îngrozită de imaginile făcute publice chiar de către elevii implicați, din teribilism.

A anunțat că elevii au fost identificați, iar aceștia au spus că au făcut asta ca să se mai destindă în timpul recreațiilor. Acum, elevii riscă nota 2 la purtare sau exmatricularea.

Vizualizări: 3,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: