Social

Două milioane de euro pentru reabilitarea unui liceu din Motru

Primăria Motru a scos la licitație lucrarea de reabilitare a Colegiului Tehnic Motru, suma pusă la bătaie fiind de peste opt milioane de lei plus TVA.

Obiectul contractului constă în reabilitarea infrastructurii Colegiului Tehnic Motru, respectiv a unui număr de 5 clădiri: școală, cantină, sală de festivități, atelier și cămin. 

Lucrările de reabilitare constau în izolația fațadelor, reabilitarea șarpantelor, refacerea hidroizolațiilor pe fundații și a trotuarelor de protecție, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu tâmplărie PVC termoizolantă, înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare și termice etc.

Corpurile de iluminat existente se vor înlocui cu corpuri electrice cu LED, iar caloriferele existente cu calorifere din aluminiu. Proiectul tehnic prevede instalare de panouri fotovoltaice, dar și realizarea unui sistem de supraveghere video în clădirea școlii.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 23 februarie.

Interesant este că lucrarea este scoasă la licitație într-un moment în care activitatea școlii este în restrângere. Săptămâna trecută chiar a fost un protest al profesorilor de la această școală, nemulțumiți de numărul mic de clase alocate liceului.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: