Social

Primarii fac rețele de gaze la care nu se mai branșează nimeni

Câteva primării din Gorj au în lucru rețele de gaze, dar oamenii deja le transmit autorităților că nu se mai branșează. Tarifele mari din această iarnă, dar și nonșalanța cu care ditribuitorii emit facturi umflate și nimeni nu le face nimic au ajuns să îi sperie pe localnici.

„Muncim, facem proiecte pe fonduri europene, introducem apă, canalizare, gaze, toate condițiile, dar problema este cine le va plăti, cu ce le vor plăti oamenii? Veniturile sunt foarte mici, salariile au fost plafonate. Nu au crescut deloc și oamenii nu își vor permite. O să stăm cu ele în comună, cu investiții de care oamenii nu pot să beneficieze”, a spus primarul din Negomir, Tudor Oiță. 

Cea mai mare problemă este aceea că românii nu sunt apărați în fața abuzurilor evidente ale distribuitorilor de energie electrică și gaze naturale.

Cine să ne apere pe noi, dacă statul este incapabil să ia măsuri atunci când școli, spitale și alte instituții primesc facturi duble, triple sau chiar de 8-10 ori mai mari.

Statul eșuat, care care vorbea Iohannis, este croit așa, pentru ca niște politicieni de la putere să facă bani. Mulți bani. Șefii de la Ministerul Energiei și ANRE, dar și stăpânii lor știu despre ce vorbim.

Vizualizări: 1,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: