Actualitate

OMV Petrom și liberalii conduc SpV-urile înființate de CEO cu alții

CE Oltenia a înființat zede societăți mixte cu parteneri OMV, ALRO, Tinmar, etc. Iată că șefii acestor SpV-uri sunt aleși pe sprânceană: ori de la OMV Petrom, ori de la PNL. Nicun om al CEO nu face parte din administratorii aleși pentru a conduce afacerile ”verzi” care se vor face cu contribuția masivă a CEO, Mai exact, pe banii și terenurile companiei din Gorj.

 

Ionuț Ciubotaru, vicepreședinte de dezvoltare la divizia Energie și Gaze a OMV Petrom, și Dan Manolescu, președinte al Camerei Consultanților Fiscali și Tax Partner la Soter&Partners, fost membru în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, sunt administratori la toate cele 4 companii mixte solare (Parc Fotovoltaic Rovinari Est SA, Parc Fotovoltaic Ișalnița SA, Parc Fotovoltaic Tismana 1 SA și Solarist Tismana 2 SA), la care CE Oltenia și OMV Petrom au câte 50% din acțiuni. 

 

Cea de-a treia poziție de administrator este deținută de Alexandru Gâtejescu, consilier județean PNL la Dolj (membru în CA-urile Rovinari Est și Ișalnița), respectiv Lică Costel Bumbaru, consilier județean PNL la Mehedinți și șef al reprezentanției Registrului Auto Român (RAR) din același județ (administrator la Tismana 1 și 2).

 

 

Vizualizări: 1,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: