Social

Copil dat dispărut, găsit la Târgu Jiu

Bunicii unui băiat de 14 ani au anunţat duminică dimineața poliţia din Slatina că nepotul lor este de negăsit. Părinţii băiatului sunt plecaţi.

Băiatul care a fugit din casa bunicilor săi din Slatina a fost găsit duminică, 30 ianuarie 2022, la peste 150 km distanţă, în oraşul Târgu-Jiu.

„Minorul a fost identificat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în municipiul Târgu Jiu, fiind în prezenţa fraţilor săi. Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Dispariţia a fost semnalată duminică dimineața. „În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina au fost sesizaţi de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în dupa-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, nepotul acestuia, Moldovan Alin Andrei, de 14 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, pe care îl avea sub supraveghere şi care locuia împreună cu acesta, a plecat voluntar şi nu a mai revenit”, a fost mesajul transmis inițial de IPJ Olt.

 

 

Vizualizări: 6,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: