Social

Au câștigat Euroregiunea RO 04 și sunt la Turneul Semifinal

CSM Târgu Jiu se poate lăuda cu o performanță de excepție obținută de echipa de handbal masculin Juniori 4, o grupă de debutanți dar care deja sunt campioni.

Echipa de micuți handbaliști pregătită de antrenorul Vali Popescu a câștigat Turneul Euroregiunea RO 04 și s-a calificat astfel la Turneul Semifinal. Campionii zonei de la CSM Târgu Jiu au înregistrat trei victorii consecutive, cu reprezentantele județelor Mehedinți, Vâlcea și Dolj și s-au clasat pe locul 1 pe zonă. 

La startul Turneului Euroregiunea RO 04 s-au aliniat 6 echipe din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Gorj, acestea fiind împărțite în două grupe de câte trei echipe. În Grupa A au fost repartizate CSM Târgu Jiu, CSS Drobeta Turnu Severin și ARYS Râmnicu Vâlcea iar în Grupa B au fost repartizate echipele LPS Târgu Jiu, CSS Craiova și CSS Slatina. Primele 4 echipe vor merge la Turneul Semifinal, acolo unde CSM Târgu Jiu s-a calificat, după partidele disputate duminică, ultimele meciuri pentru calificare disputându-se luni.

Antrenorul Vali Popescu și-a felicitat jucătorii pentru calificare, dar și pentru modul în care au dus la bun sfârșit un final de săptămână extrem de încărcat. 

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: