Social

Manageri de aproape 10 la instituțiile de cultură

Activitatea depusă în anul 2022 de managerii instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Gorj a fost evaluată. Toți șefii acestora primit note bune în urma evaluării. 

Gheorghe Porumbel, managerul Ansamblului Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului” din Târgu Jiu a obținut nota 9.96, în urma procedurii de evaluare anuală a managementului exercitat în anul precedent. Din comisia de evaluare au făcut parte Gheorghe Mitescu-reprezentantul Consiliului Judeţean Gorj, Alin-Constantin Pavelescu, manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, și Emilia Mihăilescu, manager al Centrului Cultural ,,Nichita Stănescu” din Drobeta-Turnu Severin.

Notă bună la evaluare a obținut și managerul Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu. Alexandru Bratu a fost notat cu 9.9. În cazul său, a fost evaluată activitatea pe perioada octombrie-decembrie 2022. Comisia de evaluare a fost formată din Gheorghe Grivei- reprezentantul Consiliului Judeţean Gorj, Amelia-Loredana Etegan, manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj și Paula Pavelescu, manager al Școlii Populare de Arte și Meserii Râmnicu Vîlcea.

Reamintim faptul că și activitatea depusă anul trecut de Dumitru Hortopan, managerul Muzeului Județean Gorj, a fost evaluată, acesta obținând nota 9.91. 

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: