Social

Angajează șef centru de zi și doi educatori

Primăria Comunei Baia de Fier din județul Gorj scoate la concurs un post de șef centru de zi și două posturi de educator.

Primăria Comunei Baia de Fier, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a trei posturi vacante la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber pentru bătrâni Baia de Fier. Este vorba de un post de șef centru de zi și două posturi de educator debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de șef centru de zi sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în psihologie, asistență socială sau sociologie, cu o vechime de minim 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul juridic, medical, economic sau al științelor administrative, cu o experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Pentru postul de educator debutant se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor sociale și nu se solicită vechime.

Data de 30 martie 2023, ora 16.00. este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Pe data de 11 aprilie 2023, ora 11.00, este programată proba scrisă, iar pe data de 14 aprilie 2023, ora 11.00, va avea loc proba interviu.

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: