Ultima oră

Au așteptat o lună, mai așteaptă încă o zi!

Decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF în cazul meciului Sepsi – FCU Craiova nu a fost anunțată la încheierea ședinței de marți, așa cum era de așteptat, jurații cerând încă o zi de gândire pentru a decide.

Cele două echipe implicate au așteptat o lună să afle ce se va întâmpla în acest caz intens mediatizat, cu emoții mai mari pentru FCU Craiova, după ce la Comisia de Disciplină s-a dat meci câștigat la masa verde pentru Sepsi imediat după ședința de atunci. Acum însă, după ședința de marți de la sediul LPF, hotărârea Comisiei de Recurs a FRF a rămas în pronunțare, așa că jurații mai au la dispoziție și ziua de miercuri să se gândească iar joi vor anunța ce au decis.

Adrian Mititelu, finanțatorul grupării din Oltenia, este optimist înaintea verdictului care ar urma să vină joi, 9 martie.

 

Comisia de Recurs a FRF a rămas în pronunțare în disputa dintre Sepsi și FCU Craiova. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării din Oltenia, este optimist înaintea verdictului care ar urma să vină joi, 9 martie.  „Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte... toate argumentele sunt de partea noastră. Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist. Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă. Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și eu un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs. Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria. Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu la ieșirea din sediul LPF, acolo unde s-a ținut ședința comisiei din cadrul FRF.

Adrian Mititelu speră să nu existe imixtiuni în decizia Comisiei de Recurs și este pregătit pentru rejucarea meciului pierdut inițial la „masa verde” din cauza scandărilor xenofobe ale Peluzei Sud. 

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: