Actualitate

Asistente de la Spitalul Județean, sancționate. Ce au făcut!

Două asistente de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost sancționate de conducerea unității medicale după ce un bătrân a plecat din spital cu răni grave la o mână.  

Rudele bătrânului de 82 de ani au spus că rănile au fost provocate de cadrele medicale, când i-au scos branula. Nu au putut înlătura bandajul, astfel că au folosit o foarfecă, rănindu-l în acest fel pe respectivul pacient. Incidentul a avut loc în aprilie. 

”În baza raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară, pe data de 3 mai 2022, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a decis sancționarea a două asistente medicale care au avut în grijă pacientul, în perioada internării acestuia în Secția Medicină Internă I. Astfel, au fost sancționate două asistente medicale cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 30 de zile, respectiv cu reducerea  salariului de bază cu 10% pe o perioadă de trei luni de zile”, se arată în anunțul unității spitalicești. 

Conducerea spitalului urmează să emită dispozițiile de sancționare disciplinară pentru cele două angajate ale Secției Medicină Internă I. Cele două asistente nu au mai fost sancționate disciplinar în trecut.

Vizualizări: 3,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: