Actualitate

Pîrvulescu: Sunt asociați în drepturi, dar în obligații și respect nu

Tensiuni mari între liderii din Federația Națională Mine Energie. Președintele Dumitru Pîrvulescu s-a săturat de atacurile zilnice de care are parte dinspre Sindicatul Energia Rovinari, afiliat la federație.

“Oamenii onești nu au avut reacții la diverse afirmații ale unor personaje și au lăsat să se creadă că acele persoane au dreptate. S-a mers într-o cascadă permanentă de un an și ceva”, a spus Pîrvulescu, făcând referire la atacurile de pe facebook ale unui “grup de hăitași”.

Pîrvulescu a spus la Tele 3 că “băieții ăștia sunt asociați la FNME când le convine, adică sunt asociați în drepturi, dar în obligații și respect nu”.

Conducerea Sindicatului Energia Rovinari a criticat graba cu care a fost semnat noul contract colectiv de muncă, nefiind eliminate inechitățile dintre angajați. În plus, la Interviurile Infinit FM, vicepreședintele Manu Tomescu a acuzat că nu se mai țin ședințe la FNME, deciziile fiind luat în cerc restrâns.  

Tomescu a afirmat că nu mai găsește înțelegere la președintele FNME, Dumitru Pârvulescu, din contră, resimte răutate din partea unor colegi.

Vizualizări: 4,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: