Social

Investiție de amploare la Spitalul Județean

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, anunță că a început reabilitarea energetică la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Clădirea din str. Progresului va fi reabilitată cu bani din Programul Național de Redresare și Reziliență. 

"La această dată, ordinul de începere a lucrărilor este emis. Se lucrează. Constructorul s-a mobilizat și lucrurile merg foarte bine. Termenul de finalizare este mai 2025 dar în decembrie 2024, suntem siguri că acest contract va fi închis", a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

De lucrări se va ocupa Asocierea SC IMOBILIARE SOLUTIONS GROUP SRL (lider de asociere) și SC IMPROVE ARHITECTURE SRL. Valoarea contractului este de aproximativ 19,8 milioane de lei fără TVA.

La Consiliul Județean Gorj au început procedurile de achiziție și pentru reabilitarea energetică a sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj și a Centrului de bătrâni de la Suseni. În plus, se lucrează la proiectul de dotare a Spitalului Județean din Târgu-Jiu cu echipamente de combatere a infecțiilor nosocomiale, mai spune Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: