Eveniment

Arestat după ce a lovit cu pumnul un polițist

Un polițist a fost a lovit cu pumnul în față și amenințat cu moartea de către un șofer beat care a fost arestat preventiv.

Incidentul a avut loc în trafic, în județul Satu Mare, unde un șofer beat a agresat și amenințat un agent de poliție.

Agenții din cadrul Politiei oraşului Negrești-Oaș au depistat în trafic un șofer aflat într-o vizibilă stare de ebrietate și i-au solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest. Șoferul a devenit recalcitrant și testarea, fiind înștiințat de oamenii legii că va fi însoțit la Spitalul Negrești-Oas, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord.

Dus la unitatea medicală, acesta a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge și a intenționat să părăsească spitalul fără acordul poliției. Acolo, în holul Unității de Primire Urgențe, în fața personalului medical, individul l-a lovit cu pumnul în față pe agentul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta fiind  nevoit să-l încătușeze. Șoferul a devenit apoi agresiv verbal și l-a înjurat și l-a amenințat cu moartea pe agentul de poliție. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș a transmis că s-a dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore a șoferului în cauză care a fost ulterior prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 1,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: