Eveniment

Accident cu un microbuz de școlari

Un microbuz cu 18 elevi a intrat în impact cu o mașină în Bihor, rezultând 14 răniți, dintre care doi foarte grav.

Evenimentul rutier din județul Bihor s-a produs în jurul orei 13.30, când IPJ a fost anunțat prin apel la 112 că, în localitatea Petrileni, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz școlar și un autoturism.

Autoritățile de la ISU și Poliție au constatat că, în urma impactului dintre cele două vehicule, există un număr foarte mare de răniți. Un număr de 14 persoane, 10 din microbuz și 4 din autoturism, au suferit diverse leziuni și li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Autoritățile au mai anunțat că 20 de persoane se aflau în microbuz şi 4 în autoturism. În mijlocul de transport persoane erau 18 copii și 2 adulți, din care 9 copii, aflați în cod verde medical și șoferul microbuzului au fost asistați medical.  ”La fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2. echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a informat ISU Bihor.

Mult mai gravă este situația persoanelor din celălalt vehicul implicat în accident pentru că doi dintre pasageri au răni serioase. 

 

Vizualizări: 1,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: