Actualitate

Burduja, sifonat de marii sindicaliști!

Sebastian Burduja, ministru al Energiei, s-a lăudat cu ce a putut cu ocazia vizitei de la Gorj. La întrebările care vizau viitorul CEO a fentat, ca orice jucător și vremelnic trecător prin funcția respectivă.

S-a lăudat însă, că CEO o să aibă ceva ce nu prea mai găsești peste hotare, dar liderii de sindicat l-au dat în gât. Nu sunt piese pentru grupul V de la Rovinari, care ar trebi să funcționeze  la sfârșitul acestui an și să se închidă în "hăl" an. 

„I-am dat exemplu grupul de la Rovinari. Se întârzie punerea în funcțiune pentru că nu există echipamente. Se lucrează de azi pe mâine. Sunt două unități din lume care fac aceste furnituri și echipamentele nu vin atât de ușor”, zise Gabriel Căldărușe, după întâlnirea cu Seba Burduja. 


Bre, lideri ascunși în umbră și cu adeziuni pitite la PNL, PSD, AUR sau USR, mă, pe voi chiar nu vă mustră conștiința? Unde vă trimiteți plozii în viitor?

Vă las niște versuri scrise de Adrian Păunescu dintr-o poezie, poate vă treziți și voi, inspectori sociali care o să plecați pe repede înainte la pensie.

„De unde sunteţi, mă, din ce găoace,

cum v-au putut părinţii voştri face?

Ce condimente le-au picat în spermă
de e trădarea voastră-atât de fermă?”

P.S. Marș de adio se numește poezia, fără niciul fel de legătură cu CEO ...

 

Vizualizări: 2,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: