Eveniment

Trei morți după un accident cauzat de un începător

O mamă și fiica sa de 6 ani au murit în urma unui tragic accident petrecut pe un drum din Brăila, vinovatul fiind un șofer începător care a decedat în urma impactului.

Un accident cu trei morți a avut loc vineri noapte în Brăila, acolo unde un șofer începător a intrat cu autoturismul într-o mașină în care se aflau o mamă și copila ei de 6 ani. Cele două mașini au intrat în coliziune frontală aceasta fiind extrem de violentă, astfel că trei dintre cele patru persoane aflate la bordul vehiculelor au decedat pe loc.

Poliția Brăila a informat că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Vultureni, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, șoseaua fiind acoperită cu gheață, și, din acest motiv a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens. 

Autoturismul s-a lovit frontal de un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu. Tânăra mămică, fiica sa, dar și băiatul care a provocat accidentul, au suferit răni grave în urma coliziunii violente iar medicii de pe ambulanța sosită la locul accidentului au efectuate manevrele de resuscitare în cazul celor trei, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, și s-au declarat decesele.

Singurul care a supraviețuit acestui grav accident este un băiat de 15 ani, fratele tinerei mame decedate, acesta fiind transportat la spital.

Șoferul care a provocat accidentul obținuse permisul de conducere în urmă cu doar patru luni.

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: