Eveniment

Arest preventiv pentru vâlceanul care a lipsit de libertate o femeie luată ”la ocazie”

Bărbatul de 43 de ani din Râmnicu Vâlcea, care sâmbătă a luat la ocazie o femeie de 54 de ani din Târgu Jiu și nu a lăsat-o să coboare când aceasta i-a solicitat, a fost arestat preventiv. Acesta va rămâne în spatele gratiilor cel puțin o lună, au decis magistrații din Novaci.    

Vâlceanul a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Slătioara, județul Vâlcea, ar fi luat-o la ocazie pe femeia din Târgu Jiu.

Pe parcursul deplasării, femeia i-ar fi solicitat bărbatului să îi permită să coboare din autovehicul,  însă acesta a refuzat în mod repetat. Ajungând în localitatea Scoarța, bărbatul ar fi întors mașina și s-ar fi îndreptat din nou spre municipiul Vâlcea, iar femeii i-ar fi permis să coboare în localitatea Bumbești Pițic.

 ”La data de 17 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Novaci, cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: