Eveniment

Au furat sute de perechi de blugi din fabrică

Trei prahoveni cu vârste între 24 şi 42 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au furat aproape 600 de perechi de blugi de firmă de la o fabrică din Buzău, valoarea acestora fiind estimată la peste 100.000 de euro.

IPJ Buzău a anunţat, luni, 18 aprilie, că în nopţile 30 septembrie/1 octombrie 2021 şi 16/17 februarie, suspecţii ar fi pătruns, prin forţarea unei ferestre, într-o societate comercială din municipiul Buzău, de unde ar fi sustras 570 de articole de îmbrăcăminte de marcă înregistrată.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare 5 mandate de percheziţii domiciliare la imobilele utilizate de persoanele bănuite iar în urma probatoriului administrat cei trei bărbaţi au primit vineri mandate de arestare pentru 30 de zile.

Bărbaţii furau doar blugi confecţionaţi la Buzău pentru firme de prestigiu a căror valoare de comercializare în magazine era de 700-800 de euro pentru o pereche. Aceştia acţionau la comandă şi ştiau ce perechi de blugi să fure în funcţie de comenzile pe care le aveau de la clienţi. De asemenea, hoţii căutau produse fără defecte de fabricaţie.

 
Totodată, în urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare şi un autoturism a cărei provenienţă nu a putut fi dovedită de către bănuiţi cu documente legale. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi clarificării situaţiei juridice a acestuia.

Vizualizări: 1,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: