Actualitate

Anunță că va face angajări sezoniere la CE Oltenia

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, le-a răspuns liderilor sindicali care au acuzat administrația că cere cărbune fără să vadă deficitul de personal din carierele miniere.

“Cunoaștem care sunt problemele de personal, am angajat acum tineri care au terminat școala de ucenici, ne orientăm pentru perioada următoare și la alte categorii de personal pe care să le angajăm acolo unde este deficit de personal”, a spus Burlan la Accent TV.

“Vor fi perioade în care vom face angajări pe perioadă determinată pentru a putea asigura funcționarea echipamentelor”, a mai spus Burlan.

Liderul de sindicat de la cariera Roșia, Cristian Lădaru, a spus zilele trecute la o emisiune că situația din carierele miniere este una deplorabilă. ”Lipsurile sunt peste tot, în toate carierele. Nu s-a investit nimic. Probleme sunt foarte grave. Conducătorii de formație sunt supuși la niște presiuni și riscuri uriașe. Cazul cu acel angajat a fost un caz, dar nu singular. Oamenii se vor sătura și nu vor mai face față. Conducerea nu urmărește decât producția de cărbune. Nu au făcut nimic altceva. Oamenii nu au siguranța locului de muncă”, a mai spus sindicalistul, făcând referire la moartea unui coleg care a fost strivit de o volă, în carieră.

Vizualizări: 4,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: