Social

Angajează patru infirmiere la DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmiere.

Este vorba despre un post de infirmieră cu normă întreagă la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor „Rovinari” – Rovinari,  două posturi de infirmieră cu normă întreagă la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi Târgu Jiu și un post de infirmieră cu normă întreagă la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu Casa de tip familial destinată protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi „Scoarța”.

Condițiile specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de infirmieră sunt să fie absolvent(ă) studii gimnaziale și vechime în muncă de minim 5 ani.

Concursul se va desfășura în trei etape succesive după ce etapa de depunere și selecție a dosarelor se va realiza în perioada 11.04.2023 – 12.04.2023 și se va finaliza cu afișarea rezultatului la sediul și pe site-ul instituției.

Proba scrisă va fi susținută în data de 20.04.2023, ora 10.00, de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final al selecției dosarelor de concurs. 

Proba de interviu va fi susținută în data de 25.04.2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, la momentul afișării rezultatelor la sediul DGASPC Gorj din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24. Această probă va fi susținută exclusiv de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final de la proba scrisă.

Vizualizări: 1,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: