Social

Angajează manager pentru librărie 

Începând din luna decembrie funcționează în mall-ul din Târgu Jiu librăria Cărturești, care se află acum în căutarea unui manager. 

Librăria Cărturești, care a fost deschisă în Târgu Jiu în cursul lunii decembrie a anului trecut, este în căutarea unui manager.  ”Căutăm pe cineva care să iubească oamenii și cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești. Cineva care să ne povestească ce ecranizare merită văzută și ce piesă de teatru nu trebuie ratată, ce festival i-a făcut vara mai frumoasă și ce carte ar trebui să luăm cu noi în vacanță. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor”, se specifică în anunțul celor de la Cărturești. Doritorii pot trimite CV-ul și scrisoarea de intenție la [email protected] cu subiectul Aplicare job - Manager librărie.

Printre beneficiile pe care Cărturești le oferă se numără: bonusuri de performanță în funcție de rezultatele librăriei, tichete de masă, asigurare de sănătate, decont de transport, primă de vacanță și discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

Potrivit site-ului companiei se caută manager pentru mai multe localități: București, Târgoviște, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu și Bacău.

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: