Social

Se caută administrator de patrimoniu 

Liceul Tehnologic Turceni caută să angajeze administrator de patrimoniu debutant, absolvent de studii superioare în specializările inginer sau economist. 

Liceul Tehnologic Turceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator patrimoniu debutant. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt studiile superioare în specializările inginer sau economist iar postul nu presupune vechime.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 17 ianuarie concursul urmând să aibă loc în două etape, pe data de 30 ianuarie proba scrisă și pe data de 3 februarie proba de interviu.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Liceul Tehnologic Turceni, Str. Culturii nr. 1, județul Gorj, telefon: 0253/335.012, e-mail: [email protected].

 

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: