Social

Derby oltenesc în Cupa României, la Sala Sporturilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va lua startul duminică în meciurile oficiale din 2023 cu un meci de Cupa României, primind vizita oltencelor de la Universitatea Craiova.

Fiind primul meci din noul an, conducerea clubului a stabilit ca prețul unui bilet la partida de duminică, 8 ianuarie, din Cupa României, care începe la ora 18.00, să fie același ca în campionat: 15 lei – intrare generală. Posesorii abonamentelor beneficiază de intrare gratuită.

Antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, își dorește și în 2023 un parcurs cât mai bun pentru echipa sa. ”E clar că venim după un an nemaipomenit, cel mai bun an, pentru că este pentru prima oară când o echipă de fete din Târgu Jiu promovează, iar pentru prima participare în Liga Florilor cred că avem un parcurs foarte bun și trebuie să ne mândrim cu ceea ce am realizat până acum. Deja este istorie 2022, urmează un nou an în care trebuie să fim la fel de atenți și de motivați și să continuăm pe drumul pe care l-am început”, a spus antrenorul principal al echipei de handbal. 

Aflate la jumătatea clasamentului în Liga Florilor, handbalistele de la Târgu Jiu au acum ca obiectiv calificarea în turul următor din Cupa României.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: