Eveniment

Femeie amenințată de fostul iubit

Judecătoria Motru a emis ieri un ordin de protecție prin care îi interzice unui șofer de tir să se mai apropie de fosta iubită. Bărbatul nu a înțeles că relația s-a terminat și, de câte ori revenea în țară, mergea la locuința femeii din Cătunele.

Cu două zile înainte de Crăciun, femeia a fost amenințată de individ chiar în fața polițiștilor. “La începutul lunii decembrie 2022 agresorul a plecat în străinătate şi telefonic a adresat ameninţări victimei, spunându-i că o va omorî, iar la data de 23.12.2022, în jurul orei 22.00, agresorul a venit la domiciliul victimei, a intrat în curtea locuinţei şi a bătut la uşa de acces, care era încuiată şi întrucât victima a refuzat să-l primească în locuinţă, agresorul a devenit violent în limbaj, adresându-i insulte şi ameninţări, spunând că nu va pleca de la uşa locuinţei, iar victima nu va ieşi vie din locuinţa respectivă. De teama agresorului, victima a sesizat organele de poliţie, care au sosit la faţa locului, gresorul adresând victimei ameninţări cu moartea şi în prezenţa organelor de poliţie”, se arată în documentul de la instanță.

Bărbatul este acum obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința femeii și de locul ei de muncă. De asemenea, nu poate lua în niciun fel legătura cu ea. În caz contrar, riscă o pedeapsă între șase luni și cinci ani de închisoare.

Sentința Judecătoriei Motru din 27 decembrie este cu apel.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: