Social

Angajări la o instituție publică a Consiliului Județean Gorj

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj a scos la concurs mai multe posturi. Instituția organizează concurs pentru trei funcții contractuale de inspector de specialitate, două de grad profesional IA și unul de grad profesional II.  

Posturile sunt disponibile pentru Compartimente de management integrat al deșeurilor care vizează trei zone din județ. Angajarea este pe perioadă nedeterminată. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul științe inginerești, economic sau juridic, cu o vechime de  minimum 7 ani, în cazul posturilor de inspector cu gradul profesional IA, respectiv minimum 1 an vechime pentru cel de-al treilea post. Candidaturile pot fi depuse până în 20 mai. Proba scrisă va avea loc în 30 mai, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.   

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj a mai scos la concurs și două posturi de inspector de specialitate, grad profesional I. Ambele sunt pentru Compartimentul pentru protecția animalelor aflate în pericol.

Unul este destinat pentru absolvenții cu studii superioare în științe juridice, specializarea drept, cu o vechime de cel puțin 4 ani. Proba scrisă a fost programată în acest caz pentru data de 6 iunie.  La cel de-al doilea se vor putea înscrie licențiații în medicină veterinară, cu titlu de doctor veterinar, cu o vechime de minimum 4 ani. Proba scrisă va avea loc în 14 iunie, pentru ambele posturi data de 20 mai fiind termenul limită de depunere a candidaturilor.   

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj este instituție publică de interes județean, înființată de Consiliul Județean Gorj. 

Vizualizări: 2,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: