Social

Rovinari: Înscrieri la concursul pentru cea mai frumoasă grădină. Premii!

Administrația locală din Rovinari reia, după o pauză de doi ani, competiția cu tematica “Un Oraş Verde - Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinţe”. 

 

Concursul se va încheia în data de 10 iunie, iar perioada de înscriere este 11-18 mai. Înscrierea în concurs se va face la sediul primăriei Rovinari, printr-o cerere, care va cuprinde datele personale, la care se va ataşa şi o copie a cărții de identitate, urmând ca o comisie tehnică să fotografieze grădina indicată în cererea de înscriere.

 

Pozele cu grădinile înscrise în concurs vor fi postate pe site-ul primăriei, pe pagina de facebook, precum şi la sediul instituției. După jurizare, câştigătorii vor primi din partea autorităţilor locale premii în bani şi diplome. Premiul I este în valoare de 1500 lei, premiul al II-lea este de 1000 lei, premiul al III-lea este 700 lei, iar grădina care se va clasa pe locul al IV-lea va fi premiată cu 500 lei. De asemenea, vor fi acordate și 12 mențiuni în valoare de 300 de lei fiecare.

 

”Aceste premii sunt oferite cu scopul de a motiva cetățenii din orașul Rovinari pentru a participa la acțiunile de înfrumusețare a spațiilor verzi din preajma caselor și a blocurilor de locuințe”, au transmis reprezentanții primăriei Rovinari. 

 

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: