Social

Angajări în Târgu Jiu. Vezi unde!

Societatea Edilitara Public S.A. a Consiliului Local Târgu Jiu face o mulțime de angajări în această perioadă. Este vorba de posturi disponibile atât pentru absolvenții de studii medii, cât și pentru cei cu studii superioare. 

Societatea a scos la concurs patru posturi de asfaltator, două de fierar betonist și alte trei de pavator pietrar, în cadrul Secției Întreținere Reparații Străzi- Sector Întreținere Reparații. Este vorba de posturi cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 17 martie. 

Tot până atunci se pot înscrie la selecție și specialiștii interesați să ocupe postul de inginer scos la concurs de societatea Edilitara. Pot candida pentru această funcție absolvenții de studii superioare în domeniul inginerie, specializarea: construcții/proiectare construcții/ căi ferate, drumuri și poduri. 

Societatea Consiliului Local Târgu Jiu angajează și inginer chimist. Candidaturile pot fi depuse până în data de 21 martie, iar aplicanții trebuie să fie absolvenți de studii superioare în inginerie, domeniul inginerie chimică. Un alt post scos la concurs este de consilier juridic debutant, în cadrul Biroului Juridic. 

În acest caz, termenul de depunere al dosarelor de înscriere este 1 aprilie. Candidații la acest post trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul juridic. 

Societatea caută să angajeze și un designer grafică, pentru Compartimentul Comunicare și Promovare. Candidaturile pot fi depuse până în 22 martie, iar la selecție se pot înscrie doar absolvenții de studii superioare în specializarea arte vizuale/arte plastice, care trebuie să aibă și anumite cunoștințe de editare grafică.  

Vizualizări: 5,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: