Social

DGASPC Gorj angajează medic specialist

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a scos la concurs un post de medic specialist. Este vorba de o funcție contractuală la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu Jiu. 

Persoanele care doresc să intre în cursa pentru acest post se pot înscrie la concurs până în data de 15 martie, ora 16.30. Candidaturile pot fi depuse la sediul instituției, din Târgu Jiu. 

Pentru a participa la această selecției, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, profilul medicină și specializarea medicină generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie. 

De asemenea, trebuie să dețină certificat care să ateste obținerea titlului de medic specialist, precum și certificat de membru al Colegiului Medicilor din România. La selecție se pot înscrie chiar și persoanele care nu au vechime în specialitatea studiilor. 

Selecția dosarelor va avea loc între 16 și 17 martie. Candidații vor susține proba practică în data de 24 martie, iar interviul a fost programat pentru data de 29 martie. Vor trece selecția doar candidații care vor obține minimum 50 de puncte din cele 100 de puncte. 

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: