Politică

Actorii din ”telenovelele” lui Iordache, ironizați de politicieni

Regizorul de la Murgești, Ion Iordache, nu a ratat ocazia de a mai "răsturna" două pelicule video cu miniștrii care au poposit la Gorj.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a fost prima care nu a rezistat tentației de a face parte din regia acestui Spielberg de la Murgești și a turnat un video instantaneu cu senatorul. Adevărul este că, la câți primari s-au înghesuit să stea de vorbă cu ministrul Justiției, măcar cu atât lucru să rămână și demnitarul, după vizita la senatorul zis ”două județe”.

Cristi Rujan, senatorul PSD Gorj, spune, referitor la această filmare, că ministrul Justiției trebuie să fie un exemplu pentru cei pe care îi conduce și nu ar trebui să se poziționeze așa.

„Ultimul film pe care l-am văzut a fost cu ministrul Justiției și mă întrebam unde s-a poziționat ministrul Justiției în România? Pentru că trebuie să dea un exemplu comportamental pentru cei pe care, vremelnic, îi păstorește, să facă tik tok pe stradă …”, a spus senatorul Partidului Social Democrat Gorj, Cristi Rujan. 

 

 

Vizualizări: 2,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: