antiVirale

Un jandarm a căzut de pe cal de 1 Decembrie

Un jandarm a fost surprins căzând de pe cal în timp ce încerca să îl încalece. Imaginile video au fost surprinse de utilizatorul Facebook Radu Dragomir.

Din imagini se vede că jandarmul, alături de mai mulți colegi, se afla miercuri în zona Piața Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară de 1 Decembrie.

Jandarmeria Română a reacționat printr-un comunicat în care spune că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

"Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului. Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare. Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează", a transmis Jandarmeria.

Vizualizări: 2,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: