Politică

Iordache rămâne, încet și sigur, singur în partid

Eșecul acțiunii electorale organizată de senatorul din Murgești, Ion Iordache, i se datorează doar liderului Partidului Național Liberal Gorj, cred politicienii gorjeni și nu numai.

Președintele social democraților gorjeni, Mihai Weber, crede că Iordache a rămas singur în partid și asta doar din cauza atitudinii pe care o are.

Weber îl ironizează pe Iordache și îi transmite că nu le-a interzis primarilor din PSD să participe la eveniment, însă aceștia nu au dorit să se afișeze cu regizorul de telenovele subtitrate.

„Dacă primarii Partidului Național Liberal au ales să nu participle, au fost doar 5-6 primari care au participat, păi dacă tu nu ești în stare să-ți aduci primarii din organizația ta, ce pretenții ai să vină primarii de la alte formațiuni politice? Domnul Iordache a rămas singur! El și-a înlăturat toți colegii care l-au adus în partid. Este de noaptea minții, dar asta este abordarea dumnealui”, a spus președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Absența de la vizita celor doi miniștrii a mai multor primari liberali,  constituie o surpriză doar în mintea lui Iordache, fiindcă reacțiile gorjenilor par diferite:

"Foarte bine că nu s-au dus. Ce să caute? Sunt sătui de baliverne".

"Iordache a chemat primarii să își arate mușchii în fața ministereilor. Țeapă!".

"Faceți ceva concret să ne întoarcem în țară și lăsați vizitele politice".

"Voiați să vă lăudați cu munca lor. Data viitoare, la următoarele proiecte".

"Hahaha... asta pățesc suferinzii de putere și bani. Au fost doar primarii care lucrează cu Ydail. Felicitări ălora de nu s-au dus".

"Își ia jucăriile și trece la AUR".

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: