Politică

Morega se laudă, cetățenii din Motru se crucesc

Declarații halucinante ale primarului din municipiul Motru. Cosmin Morega a afirmat că localitatea pe care o administrează este una dintre cele mai curate din țară și că au fost persoane care i-au mărturisit că „mâine s-ar întoarce în Motru la câtă curățenie și frumusețe este”. În tot acest timp, locuitorii din Motru se crucesc de fiecare dată când în orașul lor se mai inaugurează o lucrare, făcută parcă în bătaie de joc. 

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru dă semne că trăiește într-un univers paralel. Altfel nu se explică următoarea afirmație. 

"Cu toate ca avem zeci de șantiere, este o mândrie să vezi la Motru așa curățenie. Cred eu că este una dintre cele mai curate localități din județ și din țară. Au venit niște persoane din afară, din Italia și din Franța și au spus că maine s-ar întoarce la Motru la câtă curățenie și frumusețe este", a declarat Cosmin Morega, primarul municipiului Motru. 

În acelși timp, locuitorii din municipiul trag semnale de alarmă despre adevărata situație în care sunt nevoiți să trăiască. Iată câteva exemple:

„Platforma betonată situată la intrarea în satul Horăști, sat care aparține de Motru, lângă drumul județean DJ671b, a fost transformată în depozit de gunoi inert. Cu complicitatea lui Morega, cei care produc deșeurile respective aleg soluția cea mai ieftină pentru ei: le depozitează aici. Soluția asta este ieftină doar pentru ei, pentru noi, cetățenii plătitori de taxe și impozite, reprezintă o cheltuială destul de consistentă care va fi făcută atunci când niște instituții vor obliga primăria să ridice mizeria de acolo”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de un cetățean al municipiului Motru. 

Alții au ajuns să facă haz de necaz proiectele lui Morega, cele mai multe dintre ele, lăudate în live-uri pe Facebook.

„O lucrare nou-nouță a necesitat... reparații. Numai că, imediat după refacerea bordurilor de la pista de biciclete de pe strada Macului, zona blocurilor H, lucrarea a crăpat în altă parte, dar alături. 

A noua oară!

Cauza: o femeie s-a plimbat pe aleea nouă cu un cățel de zgardă. Cățelul nu avea voie și d'aia a crăpat asfaltul! Cine poate da detalii pentru prinderea vinovaților va fi recompensat: va primi o diplomă alb-negru, confecționată de Morega la imprimanta din biroul din spate!”, a comentat un alt cetățean.

Reamintim că o lucrare realizată în municipiul Motru a ajuns subiect în presa centrală. Fotografii cu o stradă șerpuită, parcă făcută de muncitori aflați în stare de ebrietate,  au devenit virale pe Internet. Întrebat despre acest subiect, Morega a afirmat că pozele sunt făcute în așa fel încât strada să pară strâmbă. Realitatea din teren a spus altceva. Și de această dată. 

Vizualizări: 2,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: