Eveniment

Armă abandonată de suspecți de braconaj

Acțiune ca-n filme într-o pădure din Gorj, acolo unde trei tineri din Dolj, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, au fost la braconaj.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 14 noiembrie a.c., cei trei tineri s-au deplasat în pădurea pe raza comunei Brănești, unde ar fi împușcat trei căprioare, acestea fiind identificate de către polițiști, cu ocazia cercetării împrejurimilor. La sosirea polițiștilor, un tânăr a fugit cu un autoturism de la fața locului, iar celelalte două persoane au fugit în pădure”, a relatat IPJ Gorj. 

 

Polițiștii au reușit să prindă un tânăr, iar pe ceilalți i-a identificat ulterior. Autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.

O armă letală de vânătoare, în încărcătorul căreia se afla un cartuș, a fost abandonată de bărbați într-o zonă cu vegetație, fiind identificată de către polițiști după căutări amănunțite în pădure și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

“Cadavrele celor trei căprioare au fost ridicate și depuse la DSVSA Gorj, în vederea examinării acestora”, a mai precizat sursa citată.

 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Vizualizări: 10,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: