antiVirale

Spectacol piromuzical la Zilele Municipiului Târgu Jiu 

Administrația locală din Târgu Jiu vrea să încheie Zilele Municipiului printr-un spectacol piromuzical. Adică cu un foc de artificii sincronizat cu un mix de melodii. Pentru nici 10 minute de artificii, primăria plătește 60.000 lei. 

Banii vor merge către o firmă din Hunedoara. Spectacolul pirotehnic va avea loc în 22 mai, începând cu ora 23:00. Show-ul va avea șase puncte de tragere sincronizate, cu efecte simetrice şi ritm. 

Primăria s-a gândit și la petrecăreții de pe Insulița Jiului. Pentru aceștia, municipalitatea a pregătit spectacole de muzică populară, ce vor avea loc, timp de trei zile, la cortul amenajat acolo.

Astfel, în data de 19 mai, între orele 21:00-23:00, va avea loc un spectacol susținut de Taraful Rapsozii Gorjului, compus din patru soliști instrumentiști și soliștii vocali Dumitru Vasilescu și Claudia Dascălu. În 20 mai, în același interval orar, se va desfășura spectacolul susținut de Taraful Emi Events Music, compus din patru soliști instrumentiști si soliști vocali Emil Badea și Maria Ionescu Căpitănescu. 

De asemenea, în 21 mai, va avea loc spectacolul susținut de taraful Emi Events Music, compus din patru soliști instrumentiști si interpreții Vasile Ciobanu și Nina Predescu. Pentru spectacolele de pe Insulița Jiului, primăria a pus la bătaie 53.000 lei. 

O firmă din Târgu Jiu este plătită de primărie cu 130.000 lei pentru a asigura serviciile tehnice pe toată perioada de desfășurare a Zilelor Municipiului. Alți 45.000 lei au fost alocați pentru un spectacol de efecte speciale, cu aruncătoare flăcări, ce va avea loc în deschiderea manifestărilor. 

Totodată, primăria a mai alocat 6600 lei pentru un spectacol tematic, de 3 ore, cu opt mascote și două picioroange, pentru data de 15 mai, dar și 34.000 lei pentru materiale de promovare a evenimentelor și a Municipiului Târgu Jiu. 

Vizualizări: 5,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: